Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدم مهم‌ترین دستاورد ۴۱ سال گذشته جهاد دانشگاهی احیای خودباوری در دانشگاه و میان جوانان کشور بوده است که این خودباوری سبب شد امروز در بسیاری از عرصه‌ها خودکفا شویم.

اصغر سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره دستاوردها و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در ۴۱ سال گذشته، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای انقلابی کشور است که نقشی بی‌بدیل در ترویج فرهنگ جهادی کار کردن داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نهاد با توجه به مشکلاتی که در حوزه نشر و انتشارات در اوایل انقلاب وجود داشت فعالیت‌های خوبی را در جهت تغییر هویت غیر اسلامی به هویت اسلامی در کتب مختلف و دانشگاه‌ها ایفا کرد.

وی افزود: معتقدم در سال‌های اخیر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی مقداری کمرنگ شده است که جا دارد این نهاد انقلابی وزین در صحنه‌های رسانه‌ای و اجتماعی بیشتر فعالیت کند که این امر به تغییر برخی از رویکردها در این نهاد نیاز دارد. در اوایل انقلاب نقش جهاد دانشگاهی در صحنه‌های فرهنگی و اجتماعی کشور بیشتر بود که هم‌اکنون نیز این نقش باید وجود داشته باشد.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، گفت: جهاد دانشگاهی باید اهداف خود را بازبینی کند تا بهتر بتواند از دانش روز دنیا در جهت پیشرفت علمی کشور بهره ببرد. با توجه به اینکه تکنولوژی‌های جدیدی در جهان پا به عرصه رقابت گذاشته‌اند وظیفه جهاد دانشگاهی از گذشته سنگین‌تر است و باید این نهاد، منابع روز دنیا را در اختیار دانشگاهیان قرار دهد چراکه هم‌اکنون این فرصت را نداریم که تمام موارد را از صفر تا صد خودمان انجام دهیم.

سلیمی با بیان اینکه انتظار داریم نهضت پویایی در جهاد دانشگاهی را ببینیم، تصریح کرد: بسیاری از علوم نسبت به گذشته پیشرفت‌های زیادی کرده‌اند و جهاد دانشگاهی باید علوم مختلف و پیشرفت‌های این علوم را احصا کند و در اختیار اهالی علم و نخبگان قرار دهد.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی باید پشتیبان مراکز تولید علم و فناوری باشد که به حق تا کنون هم این پشتیبانی را داشته است، اما باز هم باید این حمایت‌ها بیشتر شود. دولت جدید با رویکردی جدید سر کار خواهد آمد و با توجه به شعار سال قطعاً جهاد دانشگاهی می‌تواند با دولت منتخب همکاری لازم را داشته باشد و در جهت تحقق رفع موانع تولید گام بردارد.

نماینده مردم سمیرم در مجلس با بیان اینکه این نهاد ظرفیت‌های بسیاری برای حل مشکلات کشور دارد که تمام این ظرفیت‌ها باید شکوفا شوند، گفت: جهاد دانشگاهی باید ارتباط خود با نمایندگان خانه ملت و دولت را افزایش دهد و مشکلات خود را با نمایندگان مردم مطرح کنند تا این مشکلات یا از طریق لایحه از طرف دولت و یا ارائه طرح از طرف نمایندگان مجلس حل شود.

سلیمی خاطرنشان کرد: معتقدم مهم‌ترین دستاورد ۴۱ سال گذشته جهاد دانشگاهی احیای خودباوری در دانشگاه و میان جوانان کشور بوده است که این خودباوری سبب شد امروز در بسیاری از عرصه‌ها خودکفا شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی جهاد دانشگاهی تاسیس جهاددانشگاهی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

سازمان جهاد دانشگاهی تهران به‌مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت ۳۵ جایزه ویژه برای مطالعه دانشجویان و عموم در نظر گرفته است.

به گزارش ایسنا، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب «داستان رویان»، نوشته محمدعلی زمانیان، را برای مسابقه مجازی هشت‌بهشت و مطالعه دانشجویان و عموم علاقه‌مند کتابخوانی انتخاب کرده است.

کتاب «داستان رویان»، روایتی است از فعالیت‌های مرحوم سعید کاظمی آشتیانی در راه تأسیس، تثبیت و پیشرفت پژوهشگاه رویان و خاطرات منتشرنشده‌ای از روند شکل‌گیری پژوهشگاهی را روایت می‌کند که برای اولین‌بار در ایران، موفق به درمان ناباروری و سلول درمانی و شبیه‌سازی شد.

آزمون این مسابقه روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه به‌صورت آنلاین(برخط) از ساعت ۹ تا ۲۴ و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان کتابخوانی و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران برای ثبت‌نام و شرکت در مسابقه اقدام کنند.

جوایز این دوره از مسابقه به شرح ذیل است:

۱ جایزه ۱۰۰ میلیون ریالی

۴ جایزه ۵۰ میلیون ریالی و

۳۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی است

عموم علاقه‌مند کتابخوانی و دانشجویان می‌توانند در کانال ایتا مسابقات کتابخوانی هشت‌بهشت به شناسه  FJUTBookRC@ عضو شوند.

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، این مسابقه را با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، پژوهشگاه رویان، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ، خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌کند.

شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل