Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی گفت: دولت درگیر مباحث اقتصادی تورم و رفع گرانی ها و بدهی های به جا مانده از دولت های گذشته است که همه این ها موجب ایجاد مشکلاتی معیشتی شده و تنها راه برون رفت از این مشکلات به میدان آمدن مردم است.

به گزارش ایران اکونومیست زهره الهیان روز شنبه در گردهمایی روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی که در وزارت کشور برگزار شد، افزود: دولت دکتر رئیسی  در زمینه های رفع مشکلات مردم شعارهای خوبی را داده اند اما باید این شعارها در عمل نیز محقق شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد :بر این اساس اولین باری است که در این دولت مردمی دستیار ویژه مردمی سازی دولت منصوب کرده اند که این کمک بسیار بزرگی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود :در روز گذشته دولت سی و یکمین سفر استانی خود را در طول یک سال که از عمر این دولت می گذرد انجام دادند و رئیس‌جمهور اعتقاد دارند که باید وارد میدان شوند و از نزدیک با مردم دیدار کنند چرا که رویکردهای دولت در محرومیت زدایی است.

وی ادامه داد: با توجه به رویکرد دولت در بحث محرومیت زدایی می توان بخشی از طرح ها را به سازمان‌های مردم نهاد واگذار کرد چرا که این سازمان ها بی ادعا هستند و با کمک مردم کارهای بزرگی را انجام می‌دهند و بخشی از مشکلات دولت نیز در این زمینه حل می شود.

 وی با اشاره به اینکه حل اینگونه مشکلات توسط دولت به تنهایی کافی نیست، تاکید کرد: در چنین زمانی که در شرایط تحریم هستیم و در این دور از مذاکرات هم شاهد بودیم که آمریکا و غرب بنا ندارند که حق ایران را به حق بشناسند و در حین انجام مذاکرات هم تحریم های جدید را وضع می کنند بنابراین دولت درگیر مباحث اقتصادی تورم و گرانی و بدهی‌های دولت های گذشته است که موجب  مشکلات معیشتی شده است که تنها راه برون رفت از آن به میدان آمدن مردم است .

مشارکت‌های مردمی در ادبیات دیرینه مردم ما بوده است
 الهیان تاکید کرد: فعالیت مشارکت‌های مردمی در ادبیات زیر دیرینه ما شکل گرفته است و بوده است چرا که هیئت‌ها و خیریه ها همواره کمک کردند و بعد از چهار دهه از انقلاب هم هزاران تشکل شکل گرفت که برخی از آنها ظرفیت‌های بالایی دارند و شاید برخی از آنها کارهایی انجام دهند که بسیاری از دستگاه‌های دولتی نتواند آنها را انجام دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس درصدد تقویت تعامل بیشتر بین مردم و مسئولین هستیم و شبکه‌ای از تشکل ها را ایجاد کرده ایم که  تشکل هایی که تخصصی شناخته شده و دارای فعالیت در سطح ملی هستند بتوانند در کمیسیون های تخصصی مجلس شرکت کنند و این یک نحوه قانونگذاری مشارکتی است.

 الهیان گفت :نمایندگان مجلس  به تشکل ها دید مثبت دارند و کاملاً مشکلات آنها را درک می‌کنند از آنها حمایت می‌کند و قانونی را در این زمینه تصویب می‌کنیم.
 
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود به برخی از نکات در زمینه فعالیت تشکل‌های مردمی  نیز اشاره کرد و گفت: تعدادی از این تشکل ها مشکلاتی در بحث مالیات دارند که ما کمک خواهیم کرد که این مشکلات آنها حل شود و این موضوع را در مجلس پیگیری می‌کنیم.

 وی ادامه داد :مشکل بعدی در زمینه صدور مجوزها برای تشکل‌های مردمی است که این موضوع نیز باید تسهیل شود .

وی افزود: تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد می توانند در پروژه های کلان شرکت کنند و این موضوع را می توان با آنها به اشتراک گذاشت و بنابراین باید موانع در این زمینه برداشته شود.
 
وی ادامه داد :همچنین می توان خدمات عمومی بهداشتی عمرانی و آموزش و توانمندسازی را به خصوص در مناطق محروم به سازمان های مردم نهاد و تشکل های مردمی واگذار کرد و یکسری موانع در این خصوص وجود دارد که باید با کمک مجلس برداشته شود.
 
رییس فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس با اشاره به مشکلات پیش روی سازمان های مردم نهاد و تشکل های مردمی گفت :باید به فرمانداران آموزش داده شود تا شناخت کافی از تشکل ها و زمینه های فعالیت و آنها را داشته باشند.

وی ادامه داد : در بحث قانون نمی توان منکر وجود قانون در مورد تشکل ها شد اما وجود نظم در این حوزه بسیار مهم است و باید حمایت شود و باید به سمت رفع مشکلات و نیازهای قانونی قانون گذاری مشارکتی رفت.

 وی ادامه داد :کمیسیون شوراها در این زمینه پیگیر قانون مورد نظر است و پیش نویس آن در مرکز پژوهشهای مجلس آماده شده است و ما آمادگی داریم که نظرات را در این خصوص از تشکل‌ها دریافت کنیم و در پیش نویس در صحن علنی مجلس این نظرات را لحاظ کنیم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، وزارت کشور ، مشارکت اجتماعی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت کشور مشارکت اجتماعی سازمان های مردم نهاد تشکل های مردمی سازمان ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا عصر چهارشنبه در میز خدمت روستای نجف اظهار کرد: اعتقاد داریم اگر دولت بنای بر رفع مشکلات مردم داشته باشد مدیران باید در میدان و میان مردم حضور داشته باشد.

وی افزود: رسیدگی به مشکلات مردم یک ضرورت مهم است و در پی سفر به روستای نجف آباد گام‌های خوبی در راستای رفع مشکلات مردم برداشته خواهد شد.

زارعی کوشا اضافه کرد: امروز در ۱۴۱ امین سفر در بیجار حضور داریم تا از نزدیک با مردم دیدار داشته باشیم و خدمت به مردم برای ما یک افتخار بزرگ است.

وی گفت: اعتقاد داریم مسؤول و استاندار باید در میان مردم باشد نه یک مدیر پشت میز نشین تا اینگونه مشکلات بهار رفع شود.

استاندار کردستان گفت: بیجار نزدیک به ۷۰ سال رشد منفی جمعیت داشت و به لطف خدا امروز رشد جمعیت در شهرستان بیجار مثبت شده است و این یک نقطه قوت است.

وی اضافه کرد: مشکلات و عقد ماندگی‌ها بسیار است اما سعی می‌کنیم تا تلاش بیشتری داشته باشیم و با برنامه ریزی در جهت خدمت به مردم گام برداریم.

استاندار کردستان به سخنان رئیس جمهور اشاره کرد و ابراز داشت: طبق فرمایش رئیس جمهور اصل مردم هستند و باید در استان خدمت به مردم گام برداریم و هر اقدامی که به نفع مردم است صورت بگیرد.

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم محرومیت برطرف شود باید همراه هم باشیم یعنی مردم و مسؤولان در کنار هم قرار بگیرند تا محرومیت از چهره این شهرستان برداشته شود.

زارعی کوشا گفت: نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است که باید اعتبار بیشتری داشته باشد و کار بیشتری در آن انجام شود.

وی ادامه داد: در سال ۹۹ مقدار ۴۵۰ میلیون تومان کار عمرانی انجام شده و در سال بعد به همت دولت سیزدهم این میزان دو هزار میلیارد تومان شده و در سال ۱۴۰۱ به بیش از شش هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی تاکید کرد: مسؤولان حرف مردم را بشنوند و با مشکلات آشنا شوند و اگر امروز پروژه راه آهن به سرعت در حال انجام است و این به برکت دولت سیزدهم است.

استاندار کردستان تاکید کرد: باید ریشه مشکلات را شناسایی کنیم تا مردم راضی باشند و بالاخص مشکلات دهستان نجف آباد باید برطرف شود.

وی خاطر نشان کرد: امسال برای نجف ابادی یک کار ویژه‌ای تعریف می‌شود و در حوزه اقتصادی در این دهستان برنامه‌ریزی خواهد شد تا کاری در جهت پیشرفت اقتصاد این روستا انجام شود.

کد خبر 6100816

دیگر خبرها

  • مسئولین پاسخگو باید نتیجه کارها را به مردم گزارش دهند
  • بیش از ۷ هزار درخواست مردم استان قم در سامانه سامد ثبت شد
  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است
  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان از فردا
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد